Web Analytics
scris luni, 17.06.2024

Un politician AUR și iubita lui au murit după ce au spulberat un pieton cu motorul

Trei oameni și-au pierdut viața, în localitatea Șcheia, din județul Iași, după ce o motocicletă a intrat într-un cap de pod și a lovit un pieton. Motociclistul care și-a pierdut viața este Paul Lucian Ionașcu. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, candidase din partea AUR la Primăria Alexandru Ioan Cuza, din județul Iași. Alături de el, pe motocicletă, se afla iubita sa, în vârstă de 32 de ani.

Un politician AUR și iubita lui au murit după ce au spulberat un pieton cu motorul

Citește și: Un accident de maşină care a ruinat mai multe vieţi. Pe a Carlei, asistenta de la Spitalul Vedea, a frânt-o…

„La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile. În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită