Web Analytics

Un piteştean în finala iUmor de duminică 27 mai. I-a impresionat pe Delia şi Bendeac

de | 26.05.2018 06:24 | Actualitate

dan tutuDuminică 27 mai, de la ora 20, la Antena 1 va fi finala celui de-al cincilea sezon al show-ului „iUmor”. Iar unul dintre cei 11 finalişti este piteştean. În februarie a.c., Dan Ţuţu a fost câştigătorul primei ediţii din cel de-al cincilea sezon ”iUmor” şi primul concurent care s-a calificat în marea finală.
”Țuțu este talent nativ, este umorul pe care îl întâlnești zi de zi”, a remarcat Delia în prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, atunci când Dan Țuțu le-a povestit că, de cele mai multe ori, familia și prietenii reprezintă audiența sa. Născut în Pitești în urmă cu 48 de ani, Dan Țuțu a terminat un liceu cu profil industrial și s-a specializat în construcția de mașini. În prezent lucrează într-o multinațională și livrează piese auto. ”Ce spun pe scenă e povestea vieții mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni se râdă, chiar de când eram la grădiniță. Părinților mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune povești, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la școală, improvizam mereu”, își amintește Dan Țuțu.
Dan Constantinescu, pe numele de scenă Dan Ţuţu, face stand up din 2015.
Cert este că nu doar Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au apreciat numărul lui de stand-up comedy, ci şi telespectatorii, care l-au votat prin intermediul aplicaţiei iUmor.
Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatori.
Şi în 2017, un argeşean a ajuns în finala „iUmor”. Este vorba de Ioan Stan din Mărăcineni, care i-a uimit pe juraţi şi pe telespectatori cu poeziile şi improvizaţiile sale.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii