Web Analytics

Un piteştean aduce prima librărie “Cărtureşti” în judeţ, la Vivo Mall

de | 28.11.2019 14:12 | Cultură

Lanțul “Cărturești” deschide prima librărie în Pitești, la etajul centrului comercial Vivo Mall. Inaugurarea va avea loc joi, 28 noiembrie, începând cu ora 10. Directorul comercial al lanțului de librării “Cărturești” este piteșteanul Alexandru Știrbu, care a condus înainte “Librăria Mea” din capitala Argeșului.
„Din păcate, în majoritatea orașelor din România, spațiile stradale care sunt adaptabile pentru o librărie sunt destul de puține. Și atunci, concentrația foarte mare de cumpărători este în mall-uri. (…) Ne-am dori spații stradale mai multe, pentru că se pretează mai bine la ce înseamnă spiritul “Cărturești”, doar că în momentul de față sunt foarte greu de găsit, dar și din punct de vedere al chiriilor sunt greu accesibile”, ne-a povestit Alexandru Știrbu (foto).

Primii 1.000 de cumpărători vor primi gratuit o carte sau un ceai, la alegere

În noua librărie din Pitești, spațiul de aproximativ 180 mp nu permite amplasarea unei ceainării. Totuși, pasionații de lectură sunt aşteptați cu o serie de oferte. Astfel, pe lângă promoțiile în curs, primii 1.000 de cumpărători vor primi gratuit o carte sau un ceai, la alegere. Mai există și o reducere de 20% pentru anumite cărți sau oferta 2+1 gratis pentru toate titlurile editurii RAO.
Înființată pe 22 noiembrie în urmă cu 19 ani, la inițiativa antreprenorilor români Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, compania “Cărturești” are 35 de librării, iar majoritatea sunt în mall-uri.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii