Web Analytics

Un piteștean a rămas fără mașina pe care a lăsat-o la spălătorie

de | 3.11.2017 12:48 | Actualitate

audi

UPDATE: Tânărul, în vârstă de 28 de ani, care a furat autoturismul din spălătorie a fost prins și reținut pentru 24 de ore sub acuzația de furt calificat.

 

Știrea inițială:

În urmă cu două seri, un autoturism Audi a dispărut, pur și simplu, dintr-o spălătorie din Pitești. Proprietarul, Florin Răduică, adusese  mașina la polishat şi curăţat în ziua precedentă.

Cum angajatul care a preluat-o i-a comunicat că o zi nu este suficientă pentru efectuarea acestor operațiuni, omul a lăsat autoturismul în valoare de 17 mii de euro, pe mâna salariatului. Când a venit după mașină, n-a mai găsit nici autoturismul nici angajatul.

Vestea proastă i-a dat-o chiar patronul spălătoriei, care spune că salariatul său e cel care a furat mașina. Dovadă stau înregistrările de pe camerele de supraveghere ale unității. Angajatul care ar fi plecat cu Audi este Sergiu Constantin Florin, în vârstă de 37 de ani, din Slatina.

Proprietarul păgubaș este dispus să ofere recompensă pentru găsirea mașinii.

 „A fost înregistrată plângerea. Maşina a fost dată în urmărire. Se efectuează activităţi pentru identificarea ei şi tragerea la răspundere a celor răspunzători”, a declarat pentru Jurnal de Argeș, Mădălin Zamfir purtătorul  de cuvânt al inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii