Web Analytics

Un piteştean a comentat aproape toate meciurile de la EuroBasket 2017 de la Cluj

de | 13.09.2017 20:18 | Sport

13 CalinescuAre doar 21 de ani, este crainic la meciurile BCM U Pitești de mai bine de șase sezoane și acum a avut onoarea să fie invitat de Federația Română de Baschet să comenteze meciurile din grupa Campionatului European de Baschet care tocmai s-a desfășurat la Cluj-Napoca. Tănărul piteștean a avut așadar posibilitatea să comenteze prestațiile campionilor europeni, baschetbaliștii naționalei Spaniei și chiar să schimbe câteva vorbe cu aceștia.

Este vorba de Lucian Alexandru Călinescu, student al Universității din Pitești, tânăr care iată a reușit performanța să comenteze elitele baschetului european. Iată în continuare ce spune Lucian despre această reușită.

„Este o senzație destul de plăcută să ai în față jucători de un asemenea nivel”

Lucian Alexandru Călinescu: „Așa cum se știe, la Campionatele Europene de Baschet, o grupă s-a jucat la Cluj-Napoca, iar eu am comentat aproape toate meciurile disputate aici. Grupa a fost formată din Spania, Croația, Muntenegru, Cehia, Ungaria și România. Eu am comentat toate meciurile, mai puțin cel cu Muntenegru. Dat fiind faptul că eu am luat parte la toate Campionatele Europene de juniori organizate în România, m-au rugat cei de la Federația Română de Baschet să fiu prezent aici. Pentru mine, având în vedere că nu am decât 21 de ani, cred că este cel mai mare eveniment  la care am participat. Este o senzație plăcută să ai în față jucători de un asemenea nivel, de jucători care sunt campioni ai Europei și cu atât mai bine când îi și comentezi. Vreau să spun că la BCM U Pitești sunt crainic de șase ani, deci de șase sezoane și am mai participat la patru campionate europene de juniori. Sunt mândru că sunt român. Sunt mândru că m-am născut în Brăila și trăiesc în Pitești. Sunt mândru că am o familie minunată. Sunt mândru că sunt student al Universității din Pitești și că fac parte din familia BCM U Pitești. Sunt foarte fericit că am fost announcer la EuroBasket 2017. Mulțumesc Federației Române de Baschet pentru încredere și respect. Mulțumesc familiei BCM U Pitești. Mulțumesc familiei de acasă pentru susținere. Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit echipa României și m-au încurajat și pe mine”.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii