Web Analytics
scris marți, 27.08.2024

Un piteștean a amenințat-o pe fosta sa concubină. A ajuns în arest

O femeie i-a sesizat, luni, 26 august, pe polițiștii Secției 3 Pitești cu privire la faptul că fostul ei concubin a încălcat obligațiile impuse de un ordin de protecție, apropiindu-se de ea și amenințând-o.

Un piteștean a amenințat-o pe fosta sa concubină. A ajuns în arest

Citește și: Cazul Pantelimon. A treia doctoriță adusă la audieri

Urmarea: polițiștii s-au deplasat rapid la blocul indicat, identificându-l pe bărbatul respectiv în apropiere.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Pitești, s-ar fi apropiat de fosta concubină, pe care ar fi urmărit-o pe scara unui bloc, împrejurare în care i-ar fi adresat și injurii.

Și asta, în condițiile în care, în cursul lunii iulie a.c., instanța de judecată a emis un ordin de protecție, prin care fusese stabilită interdicția de a se apropia la mai puțin de 100 de metri față de persoana vătămată.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și amenințare, conform art. 38 din Legea 217/2003 și art. 206 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca marți, 27 august să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...