Web Analytics

Un nou sponsor la FC Argeș: GIC Nosad Metal condus de Gheorghe Badea

de | 2.02.2021 18:44 | Actualitate, Economie, Sport

Astăzi, în întâlnirea de la Primăria Pitești dintre administrația locală și mediul privat, Prim-vicepreședintele CCIA Argeș, Gheorghe Badea, a afirmat că se va implica în susținerea sportului argeșean, mai exact a clubului de fotbal FC Argeș.

Citește și: FC Argeș a achiziționat un puști care este urmărit de Ajax și PSV Eindhoven

Au fost aduse în discuție interesele comune pentru dezvoltarea comunității locale, de la sport la cultură și educație, precum și implicarea mediului de business în susținerea financiară a acestor tipuri de activități. Prim-vicepreședintele CCIA Argeș, Gheorghe Badea, a accentuat importanța prezenței Piteștiului între cele 16 orașe care au o echipă de fotbal în prima ligă și a oferit și o primă concretizare a angajamentului de a susține financiar sportul argeșean, prin intermediul unei sponsorizări din partea GIC Nosad Metal.

Citește și:Andrei Prepeliţă, antrenor FC Argeş: „Urmărim jucători. Nu vrem să transferăm cantitate, ci fotbalişti care pot să ne ajute”

Această afirmație, în contextul în care erau prezenți mulți reprezentați ai mediului privat, precum și ai multinaționalelor Dacia Groupe Renault și Leoni, este de așteptat să nu rămână singulară, având în vedere că dl Gheorghe Badea este liderul comunității argeșene de afaceri.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii