Web Analytics
scris miercuri, 29.05.2024

Un nou medic ortoped la Spitalul Mioveni

Medicul specialist Constantin Adrian Nicolae s-a alăturat echipei Compartimentului de Ortopedie și Traumatologie al Spitalului Orășenesc Mioveni, după cum aflăm dintr-un comunicat de presă al adminsitrației locale.

Un nou medic ortoped la Spitalul Mioveni

Citește și: VIDEO. 26 de percheziții la evazioniști din București și Argeș

Nou venitul este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Și-a efectuat rezidențiatul în specialitatea Ortopedie-Traumatologie la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” din București, unde a acumulat experiență în tratarea unei game variate de afecțiuni specifice. Dr. Nicolae a  colaborat și cu Spitalul Clinic CF2 București, în cadrul secției de Ortopedie-Traumatologie.

Conform sursei citate, domeniul său de interes profesional îl reprezintă endoprotezarea șoldului și genunchiului prin aborduri minim invazive.

Pe lângă formarea sa, dr. Nicolae a participat la o serie de cursuri și conferințe de specializare, menținându-se la curent cu cele mai recente inovații și tehnici din domeniul ortopediei și traumatologiei.

Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie – SOROT și membru al Socieţăţii Române de Artroscopie.

El va face echipă cu Theodor Popa, medicul șef al Secției de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Mioveni și cu medicul specialist Adrian Mogoș – se mai arată în comunicat.

Consultațiile se fac pe bază de programare (la numărul de telefon 0372.791.212) și de bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...