Web Analytics
scris luni, 16.08.2021

Un nou dosar din SUA care îl vizează pe premierul Florin Cîțu

Un nou dosar din Statele Unite ale Americii care îl vizează pe premierul Florin Cîțu a fost dezvăluit duminică, în presa centrală. Astfel, la șase ani după plecarea sa din SUA, în data de 21 iulie 2008, Cîțu a fost chemat în judecată în instanța din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii, potrivit dezvăluirilor făcute de agenția Mediafax.

Un nou dosar din SUA care îl vizează pe premierul Florin Cîțu

CITEȘTE ȘI: Fost prefect al județului Vâlcea, dezvăluiri ”pentru cunoscători” în legătură cu premierul Cîțu: ”Cine fură azi un ou, mâine va fura un bou!”

Scandalurile par a se ține lanț de șeful Guvernului, la scurt timp după ce întreaga presă din România a relatat despre un prim dosar care i-a fost deschis lui Florin Cîțu în S.U.A, în urmă cu 20 de ani, când a fost prins băut la volan.
Astfel, potrivit Mediafax, banca americană care își vânduse creanțele către firma de recuperare Clarke Jordan Financial LC, îi cere lui Florin Cîțu într-un proces civil peste 9755,27 de dolari pentru că nu și-ar fi respectat angajamentele semnate.

Distribuie!

0 Comentarii