Web Analytics

Un nou concurs pentru șefia Spitalului Județean

de | 7.09.2017 12:08 | Actualitate

SpitalulJudeteanArgesPostul de manager al Spitalului Județean Argeș a fost scos din nou la concurs, pentru a patra oară. Pentru această funcție, Consiliul Județean Argeș, instituția ce coordonează activitatea unității sanitare, a organizat trei concursuri în ultimii doi ani, însă acestea au fost sortite eșecului.

Concursul pentru șefia Județeanului se va desfășura în perioada 19 octombrie – 3 noiembrie. Dosarele de înscriere la concurs se depun la Registratura spitalului, în perioada 18 septembrie – 18 octombrie a.c., în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8.00-14.00. În ceea ce privește probele concursului, pe data de 24 octombrie a.c., începând cu ora 9.00, candidații vor susține proba scrisă, constând într-un test grilă. Susținerea proiectului de management va avea loc pe 30 octombrie a.c.

Persoanele interesate să se înscrie la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean au posibilitatea de a vizita spitalul, vineri, 8 septembrie, între orele 12.00 – 16.00.
Vă reamintim că Spitalul Județean de Urgență Pitești are conducere interimară de mai bine de doi ani. În 2015, odată cu expirarea mandatului de manager al dr. Sorin Vasilescu, Consiliul Județean Argeș a organizat două concursuri pentru acest post. La primul, niciunul dintre candidați nu a reușit să promoveze, iar cel de-al doilea concurs a fost contestat în instanță. În aprilie a.c., la Spitalul Judeţean a fost organizat un al treilea concurs pentru ocuparea postului de manager, dar și acesta a eșuat, unitatea având în continuare conducere interimară.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii