Web Analytics
scris miercuri, 03.07.2024

Un medic de la Spitalul Fundeni a ameninţat cu arma un şofer în trafic

Un chirurg de la Spitalul Fundeni din București este cercetat după un gest șocant în trafic. Un șofer îl acuză că l-a amenințat cu un pistol după o șicanare pe șosea. Medicul a încercat să se ascundă în parcarea spitalului, dar polițiștii l-au găsit. Medicul ar fi scos pistolul în semn de intimidare. Chemaţi în ajutor, poliţiştii i-au găsit în maşină o a două armă şi o macetă.

Un medic de la Spitalul Fundeni a ameninţat cu arma un şofer în trafic

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în zona Spitalului Fundeni. Chirurgul oncolog Mihai Eftimie s-ar fi șicanat în trafic la ora șapte dimineața cu un șofer de ridesharing, supărat că cel din urmă a schimbat brusc banda de deplasare. Ambii mergeau spre Spitalul Fundeni. În momentul în care au ajuns bară la bară, medicul ar fi scos unul dintre pistoalele airsoft pe care le avea în mașină și l-a îndreptat către celălalt șofer. El a sunat la 112 și în momentul în care l-a văzut pe medic că a intrat in curtea spitalului, le-a spus acest lucru agenților și le-a fost mai ușor să-l identifice. În mașina acestuia au găsit două pistoale tip airsoft, dar și o macetă. L-au condus la audieri și i-a fost deschis și un dosar penal pentru amenințare.

Citește și: Accident cu două Tir-uri la Morărești

Pe contul său de socializare, medicul a transmis că s-a simțit amenințat după ce taximetristul a schimbat banda de circulație fără să se asigure și a ridicat arma de airsoft pentru a preveni alte incidente. „Deși nimic nu justifică gestul meu, pe care îl regret sincer, acest eveniment a survenit și pe fondul unui surmenaj. Acest incident nu reflectă activitatea mea ca medic și nici standardele morale ale Spitalului Fundeni”, a precizat chirurgul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită