Web Analytics

Un lider de legendă iese din scena sindicală / Ion Iordache: „În câteva săptămâni, mă retrag total de la Dacia”

de | 5.03.2021 10:34 | Actualitate, Dezvăluiri

# Care mai este situația viceliderilor la Sindicatul Autoturisme Dacia, știut fiind faptul că lider a fost ales Viorel Ungureanu?
– Procesul electoral la Sindicatul Autoturisme Dacia s-a încheiat, lider este Viorel Ungureanu, vicelider organizatoric este Petrișor Bâlcă și vicelider pe probleme sociale – Constantin Martin. Această echipă și-a propus să ducă în continuare principiile Sindicatului Autoturisme Dacia.

„Am 66 de ani, voi pleca la pensie”

# Șefii de comisii au fost stabiliți?
– Încă nu s-au stabilit comisiile, dar se vor stabili în următoarele consilii ale sindicatului. Este vorba despre Comisia sport-turism, Comisia socială și multe altele.
# Dvs. nu ați mai candidat pentru funcția de vicelider de sindicat?
– Eu am vârsta de 66 de ani și voi pleca la pensie. Eu am avut un mandat strict pentru organizarea alegerilor pentru funcțiile de lider și vicelider.
# În momentul de față mai aveți vreo funcție la Sindicatul Autoturisme Dacia?
– În momentul de față, nu mai am funcție în sindicat, decât că asigur asistență juridică până vine hotărârea juridică pentru noul lider. Apoi mă voi retrage. În câteva săptămâni o să mă retrag total.

„Și martie se anunță o lună grea pentru producția de la Dacia”

# În legătură cu producția ce se anunță?
– În legătură cu producția se anunță luna martie ca o lună grea, bazată tot pe lipsa de componente pentru calculatoarele de habitaclu și avem convenția să ne întâlnim săptămânal, să hotărâm dacă vinerea și lunea lucrăm sau nu. De exemplu, vinerea și lunea viitoare nu lucrăm, pe 5 și 8 martie 2021. Probabil că această decizie va fi luată și în continuare pe parcursul lunii martie. Nu avem o perioadă foarte bună pentru Dacia, din cauza lipsei de asemenea componente.

Citește și Liderul de sindicat Ion Iordache: „Salariaţii de la Dacia sunt îngrijoraţi. Înţeleg ce înseamnă şomajul tehnic”

Citește și Exclusiv. Interviu cu noul lider al Sindicatului Dacia / Viorel Ungureanu: „Am înţeles că şi în luna martie producţia va fi oprită la Dacia pentru câteva zile”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Super !!! Mai multe albine lucratoare si mai putini … !

  2. Mai putini trantori, da. Oare cu ce avere se retrage din viata sindicala ?