Web Analytics

Un fost președinte al Consiliului Județean Ialomița – găsit mort într-o localitate din județul Vâlcea 

de | 31.07.2022 18:38 | Actualitate, Home

Silvian Ciupercă, fost președinte al Consiliului Județean Ialomița, a fost găsit fără suflare duminică dimineața, într-o comună din județul Vâlcea. Bărbatul avea 73 de ani și se afla în concediu. Fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, a fost găsit mort, duminică dimineața.

Fostul politician era în vacanță, în satul natal al soției

Silvian Ciupercă avea 73 de ani și se afla într-o vacanță, într-o localitate din județul Vâlcea. Se pare că bărbatul venise aici împreună cu familia, fiind vorba despre localitatea natală a soției sale.

Citește și: Impresionant! Câțiva băieței strângeau bani pe Trivale pentru replantarea de puieți

Nu există indicii despre cauza morții bărbatului și nu s-au aflat date legate de starea lui de sănătate. Moartea fostului președinte al Consiliului Județean Ialomița a fost confirmată de polițiștii vâlceni, care au preluat cazul. Aceștia spun că trupul lui Ciupercă a fost găsit în apropierea locuinței.

Dosar penal după moartea fostului șef al CJ Ialomița

 „Este vorba despre un bărbat de 73 de ani, care a fost găsit decedat în apropierea locuinței. Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Pentru moment, moartea lui Silvian Ciupercă este considerată ca fiind una suspectă, ia polițiștii au deschis o anchetă penală. În prezent, se fac verificări într-un dosar penal care are ca obiect uciderea din culpă. Conform România TV, Silvian Ciupercă s-a prăbușit la puțin timp după ce își terminase alergarea de dimineață.

Citește și: Biciclete furate din Germania, de 6.000 de euro fiecare, recuperate de polițiștii argeșeni

Ciupercă a fost deputat PSD

Vasile Silvian Ciupercă a fost unul dintre liderii importanți ai PSD în Ialomița. El a reprezentat PSD și în Camera Deputaților, în mandatul 2000-2004. Ca deputat, el a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Marea Britanie, Bolivia și Bosnia-Herțegovina. Anul trecut, Silvian Ciupercă a fost achitat definitiv într-un dosar care viza fapte de corupție din perioada în are era președinte al Consiliului Județean Ialomița.

Sivlian Ciupercă a mai fost primar al localității Țăndărei. Înainte să intre în politică, el a lucrat ca profesor de matematică. A renunțat la catedră în 1996 și s-a dedicat exclusiv politicii.

Foto: wikipedia.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *