Web Analytics

Un filmuleţ în care primarul de la Mărăcineni bate cu lopata un angajat, a fost încărcat pe Youtube

de | 20.01.2021 13:04 | Actualitate, Culise

Luni, 18 ianuarie, pe contul de Youtube intitulat „Român Patriot” a fost postat un film intitulat „Primarul din Mărăcineni bate un angajat”. Filmulețul, care are deja peste 500 de vizualizări, este datat 8 iunie 2018 și pare filmat cu telefonul.
Acțiunea are loc în curtea interioară a Primăriei Mărăcineni, acolo unde mai multe persoane încearcă să urce un obiect voluminos într-un camion. La un moment dat, din clădire iese un bărbat cu alura primarului Nicolae Dascălu, tuns foarte scurt, îmbrăcat într-o cămașă bleu, mulată, care îi subliniază trapezul. Se îndreaptă către camion și, odată ajuns lângă mașină, ia o lopată și îi aplică mai multe lovituri unui bărbat care se suise în remorcă pentru a prinde agregatul pe care se străduiau cu toții să îl urce. Imaginile sunt grăitoare și sugerează în mod clar o agresiune fizică, iar în afară de pericolul la care este supus cel lovit este de condamnat atitudinea celui care lovește, cu atât mai mult în cazul în care este vorba despre primarul Dascălu, așa cum se menționează pe youtube. Cât despre persoana din remorcă, se pare că este vorba chiar despre șoferul mașinii, cunoscut sub porecla de Bibi, angajat al Primăriei Mărăcineni. Caz în care ne așteptăm la reacția polițiștilor, care ar putea proceda la audierea persoanelor prezente în înregistrarea video.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Noi dezvăluiri despre Cartelul de la Mărăcineni. Iulian Preda: „DIICOT a început urmărirea penală împotriva primarului Dascălu”

Citește și „Cartelul de la Mărăcineni” şi metoda „Anaconda”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” … Se îndreaptă către camion și, odată ajuns lângă mașină, ia o lopată și îi aplică mai multe lovituri unui bărbat care se suise în remorcă pentru a prinde agregatul pe care se străduiau cu toții să îl urce ” . Din 2018 , doar atat putem sa zicem ; vai de capu’ nost’ … de prost !