Web Analytics

Un deținut a evadat în timp ce se afla la tratament

de | 6.11.2019 14:05 | Actualitate

UPDATE: Informare Penitenciarul Mioveni

Miercuri,  06.11.2019, în jurul orei  1310, s-a constatat că deţinutul IONIȚĂ FLORIN CRISTIAN, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 1 lună de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Lovire sau alte violențe (art. 193 NCP), a părăsit o unitate sanitară de pe raza localității Pitești, unde se afla în vederea efectuării unor investigații de specialitate.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: sesizarea Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române. Fapta în cauză este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

La momentul părăsirii unității sanitare, deţinutul era îmbracat cu: trening negru, scămoșat, bocanci negri.

Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză,  apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Mioveni, la numărul de telefon: 0248/260.000

UPDATE:
Deținutul evadat are 24 de ani, este argeșean și a fost condamnat pentru loviri și alte violente. Se afla în carantină și a fost adus ieri la Centrul de Diagnostic și Tratament Pitesti pentru investigații de unde a evadat azi dimineață.

UPDATE:
IPJ Argeș confirmă căutările

„Noi vom face verificări, dar nu putem să dăm foarte multe informații. Am fost sesizați despre acest aspect și facem verificări”, a declarat, pentru Jurnalul de Argeș, Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Știrea inițială
Un deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Colibași, adus la Pitești pentru efectuarea unor investigații medicale care au necesitat internare, a reușit să fenteze vigilența supraveghetorilor și a evadat.
Incidentul s-a petrecut la una din secțiile Spitalului Județean Argeș din Bulevardul I. C. (Spitalul Bălcescu, lângă Centrul de Diagnostic și Tratament) iar, ulterior, deținutul a fugit prin spatele clădirii. Bărbatul este căutat de oamenii legii.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii