Web Analytics
scris miercuri, 23.10.2024

Un deputat francez a fost prins în timp ce voia să cumpere droguri într-o stație de metrou

Deputatul francez Andy Kerbrat, membru al alianței de stânga Noul Front Popular, a recunoscut marți că poliția l-a prins săptămâna trecută încercând să cumpere droguri, potrivit Politico.

Un deputat francez a fost prins în timp ce voia să cumpere droguri într-o stație de metrou

„Joi, 17 octombrie 2024, am fost oprit pentru posesie de stupefiante”, a declarat deputatul Andy Kerbrat, într-o declarație postată pe X. „Am recunoscut imediat acuzațiile care mi se aduc”.

Citește și: Noul edil al comunei Călinești, Ioana Georgescu, cel mai tânăr primar din Argeș, a depus jurământul

Kerbrat, care este membru al alianței de stânga Noul Front Popular și reprezintă regiunea de nord-vest Loire-Atlantique în Adunarea Națională a Franței, a făcut această declarație după ce ziarul de dreapta Valeurs Actuelles a publicat un articol care dezvăluia că Kerbrat a fost reținut în timp ce încerca să cumpere drogul sintetic 3-MMC la o stație de metrou din Paris.

Kerbrat și-a exprimat regretul că cercul său apropiat, inclusiv echipa sa parlamentară și aliații politici, au aflat despre arestare prin intermediul dezvăluirilor din mass-media, înainte ca el să îi poată informa personal.

Tânărul în vârstă de 34 de ani a recunoscut că se luptă cu dependența de droguri de ceva timp și a promis că va căuta ajutor. „Dependența este o problemă de sănătate publică și trebuie tratată ca atare”, a spus el.

Citește și: Percheziții lângă Argeș. Agent de poliție cercetat pentru acte de comerț incompatibile cu funcția

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...