Web Analytics

Un cuplu din Cluj traversează Africa cu un ARO IMS

de | 18.11.2021 14:33 | Actualitate

Doi clujeni au pornit într-o expediție eveniment în Africa, la bordul unei mașini de teren ARO IMS, primul vehicul de teren asamblat în România postbelică.

Aventura lor este documentată pe pagina de Facebook  ”Călător în jurul lumii”.

Cuplul de clujeni a intrat în Africa pe la Tanger, Maroc, în 21 octombrie. ”Mă gândesc să nu fac pene… Asta ca plan principal, dacă totuși fac pene (dar nu voi face) am cameră de rezervă și două leviere de toată frumusețea. Dar și rezerva îi bună, are aer din ăla bun de pe vremea când șmecheria era să mergem la mare”, au fost primele gânduri ale lui Ioan Pogăcean, pe pagina ”Călător în jurul lumii”.

IMS -ul atras atenția rapid unui polițist din Maroc. Culoarea verde a ARO -ului l-a dus cu gândul la o mașină militară. ”După ce ne-au dat drumul să plecăm, a venit un polițist și zice să tragem pe dreapta. M-a întrebat dacă-i mașină militară, i-am zis că a fost și atunci a adus un câine care să detecteze arme și muniții”, a declarat clujeanul pentru presa locală.

 

Până acum, expediţia în Africa cu IMS-ul a ajuns în Maroc, acolo unde bătrânul IMS trage tare să depăşească deşertul Sahara şi munţii Atlas.

Toate aventurile cuplului clujean sunt prezentate pe pagina lor de Facebook “ Călător în jurul lumii”.

sursa foto: Facebook/ Călător in jurul lumii

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii