Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

Un copil de trei ani a murit după ce a fost prins sub roțile unui vagon de tren

Un copil în vârstă de trei ani a murit, vineri, după ce a fost surprins sub roţile unui vagon de tren în comuna Leordina, a informat ISU Maramureş.

Un copil de trei ani a murit după ce a fost prins sub roțile unui vagon de tren

„Un copil în vârstă de trei ani a fost surprins sub roata unui vagon. Din păcate, acesta prezintă leziuni incompatibile cu viaţa (…) Se va interveni pentru degajarea corpului de pe liniile de cale ferată”, a transmis reprezentatul ISU Maramureş, potrivit Agerpres. Conform sursei citate, la locul producerii accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Un tânăr de 19 ani a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren

Un tânăr de 19 ani a murit, luni seară, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren, în orașul Lițeni din Suceava. Maşina a fost prinsă sub locomotivă, a precizat ISU Suceava. La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, dintre care unul cu medic. Pompierii militari l-au descarcerat pe şofer, care era singur în maşină.  În tren se aflau aproximativ 120 de călători, dar niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale.

Citește și: Frățior și surioară la spital, după un accident petrecut pe Transfăgărășan

Citește și: O fetiţă de 3 ani a murit după ce părinţii au spălat-o cu soluţie pentru deparazitarea oilor. Sora ei este la spital

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită