Web Analytics
scris duminică, 25.08.2024

Un copil de 11 ani s-a înecat, duminică, la Constanța

Tragedie pe litoral. Un copil de 11 ani s-a înecat, duminică, la Constanța. Băiatul a intrat în mare și a ieșit din raza vizuală a părinților săi, apoi, timp de 30 de minute, nimeni nu a mai știu nimic de el.

Un copil de 11 ani s-a înecat, duminică, la Constanța

Salvamarii, pompierii și polițiștii l-au căutat în apă și pe plajă. La un moment dat, corpul băiatului a fost adus de valuri la mal. Copilul a fost resuscitat mai bine de o oră, dar fără rezultat.

Citește și: Inconștiență la volan, în Argeș. Fără permis, beat și drogat

Tragedia s-a petrecut pe plaja Zoom Beach din Constanța, în miezul zilei. Copilul a fost scăpat din ochi de către mama și bunica lui. Familia venise pentru câteva zile, la mare, din Tulcea. Când au văzut că nu se mai întoarce, oamenii au alertat salvamarii, apoi au sunat alarmați la 112 și au cerut ajutorul pompierilor și al polițiștilor. Sperau să se fi pierdut pe plajă dar, la scurt timp, au primit o veste îngrozitoare. După 30 de minute de la dispariție, trupul băiatului a fost adus de valuri în apropierea malului. Mai bine de o oră, medicii SMURD au încercat să-l resusciteze, însă nu au reușit să-l readucă la viață.

Salvamarii spun că părinții sau însoțitorii celor mici trebuie să stea permanent cu ochii pe ei, când aceștia intră în apă. Pe plaja din Constanța, era arborat steagul galben, ceea ce înseamnă că înotul este permis doar înotătorilor experimentați.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...