Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

Un bebeluş de câteva luni, mort într-un incendiu cumplit. Poliția a deschis o anchetă

Tragedie într-o localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud. Un bebeluș de 3 luni a murit în urma unui incendiu cumplit, izbucnit chiar în casa bunicii lui. În locuinţă se aflau atât femeia, cât şi un alt nepot de-al ei, un copil în vârstă de un an. Ambii au fost răniţi în incendiu şi sunt acum internaţi în spital. 

Un bebeluş de câteva luni, mort într-un incendiu cumplit. Poliția a deschis o anchetă

În momentul sosirii pompierilor, locuinţa era înghiţită de flăcări, aşa că s-au grăbit să caute victimele. Misiunea a fost contracronometru, mai ales că în interior se afla şi o butelie, care putea exploda în orice moment. „În interiorul casei cuprinsă de incendiu au fost surprinşi doi copii. Unul de aproximativ 1 an şi unul de aproximativ 3 luni. Din nefericire, bebeluşul în vârstă de 3 luni a fost găsit decedat de către echipajul medical”, conform ISU Bistrița-Năsăud.

Citește și: Revoltător. Un câmpulungean și-a bătut mama pe stradă

Bunica şi celălalt nepot al ei au scăpat cu viaţă din incendiul cumplit, însă au suferit mai multe arsuri.  Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza utilizării incorecte a unei substanţe inflamabile pentru aprinderea sobei. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...