Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

Un bebeluș de 3 luni a murit din cauza unei infecții luate în spital, în timp ce aștepta să fie operat la inimă

Este anchetă în două spitale din Cluj, după ce un bebeluș de 3 luni a murit în timp ce era internat pentru o intervenție chirurgicală la inimă.Copilul ar fi dezvoltat o infecție cu bacterii foarte rezistente la antibiotic. Părinții băiețelului au depus o plângere la poliție.

Un bebeluș de 3 luni a murit din cauza unei infecții luate în spital, în timp ce aștepta să fie operat la inimă

La începutul lunii septembrie, părinții copilului au mers la spitalul din Carei, îngrijorați că bebelușul avea probleme abdominale. După rezultatele mai multor analize, medicii de acolo au decis transferul celui mic la Spitalul de Pediatrie din Cluj. Acolo, părinții au fost anunțați că băiețelul are o problemă la inimă și că trebuie urgent operat. După internare, a fost diagnosticat cu stafilococ auriu în Cluj. În câteva zile, starea bebelușului s-a agravat. Internat la terapie intensivă, a făcut stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvat.

Citește și: Accident groaznic la Bughea de Jos. Tineri preluați de SMURD

Reprezentanții ”Institutului Inimii” spun că băiețelul nu putea fi operat pe cord, din cauza pneumoniei. Medicii de la Spitalul de Copii nu au dorit să dea alte detalii legate de infecția pe care a luat-o cel mic. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...