Web Analytics

Un bărbat din Pitești l-a împroșcat cu iaurt pe primarul Iași-ului

de | 25.01.2021 21:52 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul Iaşului a fost împroşcat cu iaurt de un individ din Piteşti. De fapt, acesta îl viza pe preşedintele Iohannis, numai că acesta nu a venit la manifestările de ieri de la Iași. “Norocul meu, ca să fac aşa o scurtă glumă… că nu am intoleranţă la lactoză”, a spus după incident Chirică. Tot ieri a fost şi un protest organizat de Asociaţia “Împreună pentru A8”.

Citește și: Managementul Direcţiei Silvice Argeş este unul „deficitar şi permite plata în avans a unor lucrări neexecutate”

Sărbătorirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române a fost umbrită de proteste şi scandal. Primarul Mihai Chirica a fost împroşcat cu iaurt de un bărbat din Piteşti, iar o asociaţie a ocupat Piaţa Unirii şi a organizat un protest.

Cu toate că evenimentele dedicate Unirii trebuiau să se desfăşoare într-un “cadru restrâns”, câteva sute de oameni şi zeci de oficialităţi s-au adunat în Piaţa Unirii. În general, participanţii au purtat mască de protecţie, dar reguli de distanţare fizică nu au existat întrucât nici autorităţile nu le-au dispus. Programul a fost scurt: două ceremoniale (unul religios şi celălalt de depunere de coroane).

Citește și: Un argeşean se luptă cu OMV Petrom în instanţă pentru că i-a defrişat livezile de pruni şi i-a poluat terenul 

Citește pe presshub.ro, platforma jurnaliștilor în serviciu public

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii