Web Analytics

Un bărbat din Albota și- a bătut crunt concubina. Femeia a murit

de | 11.04.2020 12:16 | Actualitate

Update: Barbatul a fost prezentat Tribunalului Arges, care a dispus măsura arestarii preventive pentru 30 de zile.

Un bărbat din Albota a fost reținut de politiști dupa ce acesta și- a bătut crunt concubina, care a murit o zi mai târziu din cauza rănilor suferite. Polițiștii au stabilit că bărbatul a consumat alcool, iar în urma loviturilor aplicate de el, femeia s- a dezechilibrat și a căzut cu capul pe gresie.

Vineri, 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, și au reținut un bărbat de 49 de ani, din Albota.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 7 aprilie a.c., în urma unui conflict în familie, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi lovit-o pe concubina sa de 58 de ani, din comuna Poduri, județul Bacău, care s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi lovit cu capul de gresie.
Femeia a fost transportată la spital în data de 08 aprilie a.c., iar în dimineața zilei de 09 aprilie a.c. aceasta a decedat.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii