Web Analytics
scris vineri, 01.09.2023

Un băiat de 10 ani a murit, iar tatăl său a fost rănit grav, după ce rulota în care se aflau a explodat

Dramă pentru o familie de români, în Italia. Băiatul lor, în vârstă de 10 ani, a murit după ce în rulota cu care se aflau a avut loc o explozie, cel mai probabil din cauza unei scurgeri de gaz. Tatăl băiatului a suferit arsuri grave.

Un băiat de 10 ani a murit, iar tatăl său a fost rănit grav, după ce rulota în care se aflau a explodat

Citește și:Motociclistul rănit pe Transfăgărășan a fost dus la spital cu elicopterul


Explozia a avut loc în timp ce familia se afla în vacanță, în Sardinia, și a fost urmată de un incendiu, scrie gazetaromaneasca.com.Din datele preliminare, în momentul producerii exploziei cel mai probabil că băiatul – rezident în Rimini, Italia – dormea, în timp ce părinții săi găteau.Tatăl, de naționalitate română, a suferit arsuri pe 40% din corp. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Martorii spun că s-au auzit două explozii puternice, una după alta. La sosirea echipelor de salvare, a fost găsită o femeie, de origine italiancă, în stare de șoc. Cel mai probabil este vorba despre mama copilului decedat, mai scrie sursa citată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...