Web Analytics
scris miercuri, 03.07.2024

Un avocat piteştean a lansat platforma juridică Lawren, care simplifică legislaţia românească

Avocații Victor Buju și Marius Stanciu au lansat un proiect care va revoluționa, pas cu pas, întelegerea cadrului legislativ de către cetățeni. Lawren.ai e un robot care simplifică legislația românească și îi poate ajuta pe cetățeni să înțeleagă mai bine legile. Poate fi accesat oricând prin simpla creare a unui cont cu date personale minime. În plus, această interfață conversațională poate fi accesată gratuit. Cu siguranță va fi un succes și un real ajutor în viitor pentru întreaga comunitate.

Un avocat piteştean a lansat platforma juridică Lawren, care simplifică legislaţia românească

Unul dintre cei doi avocați care au inițiat proiectul, Marius Stanciu, e piteștean si fiul ziaristului Ionuț Stanciu, directorul Universului argeșean. „În cadrul practicii noastre am observat o nevoie pentru o soluție care să ofere informații juridice precise și actuale, accesibile în orice moment. Lawren.ai reprezintă răspunsul nostru la această nevoie, îmbinând tehnologia cu un domeniu conservator, precum cel legal.
Procesul de creare a fost unul dificil, dar fascinant. Integrarea raționamentelor juridice în „înțelegerea” unui model de limbaj este un proces de o complexitate neașteptată. Parte din procesul de antrenare a fost analizarea propriilor procese cognitive ale avocaților, identificarea circuitelor și tiparelor, urmată de implementarea acestora în formule de codare.

De asemenea, Lawren.ai a fost antrenat pe teste și grile juridice, primind feedback de la specialiști în drept pentru îmbunătățirea continuă a raționamentelor aplicate. Interacțiunea cu utilizatorii din viitor va fi o sursă esențială de informație pentru dezvoltarea ulterioară a platformei.
Cu Lawren.ai, dorim să deschidem drumul spre un viitor în care accesul la justiție și cunoașterea legală sunt democratizate, fiind disponibile tuturor, de la profesioniști ai dreptului la antreprenori și persoane fizice”,
a declarat avocatul Marius Stanciu.
M.S.

Citește și Seminar de afaceri la Hotel Ibis Styles Piteşti. Cum poţi obţine finanţări prin programele Femeia Antreprenor şi Startup Nation 2024

Citește și Musceleanul Dan Şipoteanu le-a dăruit două tablouri din oţel lui Gică Hagi şi lui Gică Popescu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită