Web Analytics
scris duminică, 20.10.2024

Un avion cu 228 de pasageri la bord a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti

Un avion al companiei Wizz Air a solicitat, duminică, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB), din cauza unei posibile probleme tehnice, informează reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), potrivit Agerpres.

Un avion cu 228 de pasageri la bord a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti

Aeronava avea la bord 228 de pasageri şi nouă membri ai echipajului şi efectua cursa Billund-Bucureşti. Ora programată de aterizare era 13:00.

Citește și: Poveste impresionantă: Cea mai rapidă atletă din România a făcut comoție cerebrală imediat după cursă

„La 12:43 a declarat urgenţă în zbor. Echipajul a solicitat aterizare de urgenţă din cauza unei posibile probleme tehnice. Imediat pe aeroport s-a format dispozitivul de urgenţă, care a aşteptat aterizarea aeronavei în vederea unei eventuale intervenţii. Din fericire, aeronava a aterizat în siguranţă la 12:46”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CNAB, Teo Postelnicu. Potrivit sursei citate, traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale, fără a fi afectat de aterizarea de urgenţă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...