Web Analytics

Un autotren s-a răsturnat și a rupt un stâlp de electricitate la Drăganu

de | 2.03.2018 11:33 | Actualitate

tir rasturnatAEchipajele SMURD au intervenit la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la unul dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Având în vedere temperaturile scăzute din timpul nopții, echipajele SMURD au executat 9 misiuni de patrulare în toate municipiile și orașele din județ, nefiind identificate persoane fără adăpost.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială, un echipaj cu descarcerarea grea și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești și Bradu au intervenit în localitatea Drăganu, la un accident rutier în care un autotren s-a răsturnat pe partea dreaptă și a rupt un stâlp de electricitate, existând și scurgeri de lichide combustibile.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale șoferului, de 63 de ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral minor. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii