Web Analytics
scris sâmbătă, 22.06.2024

Un autocar cu 59 de persoane s-a răsturnat pe DN2

Patru persoane, inclusiv un copil, au fost rănite, după ce un autocar cu 59 de pasageri, înmatriculat în Bulgaria, s-a răsturnat pe DN2, în Vrancea, potrivit news.ro.

Un autocar cu 59 de persoane s-a răsturnat pe DN2

Incidentul a avut loc în apropierea localităţii Pufeşti, iar din primele informaţii, şoferul vehiculului ar fi adormit la volan. ”Prin apel 112, IPJ Vrancea a fost sesizat că, în jurul orei 05:10, pe DN2-E85, în afara localităţii Pufeşti, un autocar înmatriculat în Bulgaria a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe o parte. Poliţiştii ajunşi la  faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autocar cu 59 de persoane de naţionalitate bulgară”, transmite IPJ Vrancea. Toate persoanele au fost evacuate din autocar, din primele investigaţii fiind înregistrate patru victime cu răni uşoare, trei adulţi şi un copil.  

Citește și: Mandat european de arestare pentru Mario Iorgulescu, într-un dosar de sechestrare de persoane

„În jurul orei 05.10, pe DN2-E85, în afara localităţii Pufești, un autocar înmatriculat în Bulgaria a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe o parte! Poliţiştii ajunşi la  faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autocar cu 59 de persoane de naţionalitate bulgară!”, a anunțat Poliția Vrancea. Din primele informații, nu au fost persoane decedate, dar au fost patru cu răni uşoare, este vorba despre trei adulţi şi un copil, iar „conducătorul autocarului se pare că a adormit la volan”, a precizat IPJ Vrancea, care a menționat că șoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită