Web Analytics
scris luni, 18.09.2023

Un argeșean arestat la domiciliu a ieșit să bea și s-a întâlnit cu jandarmii

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Câmpulung, a fost depistat duminică, 17 septembrie a.c., de către jandarmii argeșeni în timp ce încălca măsura arestului la domiciliu. Tânărul consuma băuturi alcoolice într-un loc public din Câmpulung când jandarmii l-au văzut, deși în baza de date figura în arest la domiciliu din 10 august 2023, pentru infracțiunea de distrugere din culpă. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Câmpulung, unde s-au întocmit documentele pentru infracțiunea de evadare.

Un argeșean arestat la domiciliu a ieșit să bea și s-a întâlnit cu jandarmii

Ulterior, polițiștii au transmis că și ei l-au depistat de câteva ori pe tânărul evadat; o dată pe 28 august, de două ori pe 15 septembrie (în jurul orei 19:00 și în jurul orei 22:30) și din nou pe 17 septembrie (în jurul orei 21:00), după ce, în jurul orei 16:30, bărbatul fusese depistat și de către jandarmii argeșeni. I-au făcut mereu dosar penal de evadare: „Pentru fiecare dintre situațiile ulterioare de încălcare a măsurii arestului la domiciliu a fost întocmit dosar penal conform art. 285 din Codul Penal, și a fost sesizată Judecătoria Câmpulung, cu propunere de înlocuire a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, a transmis IPJ.

Citește și Exercițiu de pregătire ”Blue Mountain” în comuna Valea Iașului

Tânărul a fost reținut pe 4 aprilie, după ce, în aceeași zi, au fost distruse prin incendiere bunurile din imobilul în care locuia. Apoi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...