Web Analytics

Un antreprenor argeşean a donat 1.000 de măşti de protecţie pentru gardienii publici

de | 19.03.2020 13:37 | Actualitate

# ”Îi mulțumim domnului Dumbravă, mai ales că agenții noștri lucrează în locuri expuse”, declară directorul SPJPO Argeș, Cristian Funie

Criza coronavirusului naște, iată, și în Argeș gesturi de mare solidaritate. De data asta, din partea unui cunoscut antreprenor în domeniul medical. Astfel, omul de afaceri Adrian Dumbravă a donat 1000 de măști de protecție pentru echiparea tuturor agenților de la Serviciul Public Județean de Pază și Ordine Argeș. E vorba de foștii gardieni publici, foarte expuși deoarece au posturi cu atribuții de pază și ordine în majoritatea spitalelor din Argeș, aflate în subordinea Consiliului Județean, dar și la celelalte instituții din subordinea CJ, precum DGASPC sau cele de cultură.
Directorul SPJPO Argeș, Cristian Funie, ne-a declarat: ”Salutăm gestul domnului Adrian Dumbravă și îi mulțumim și prin intermediul dvs., deoarece aveam mare nevoie de aceste măști, mai ales în contextul crizei de pe piață. Săptămâna trecută am intrat în posesia celor 1000 de măști cu care i-am și echipat pe agenți. Oamenii noștri prestează un serviciu public în locuri în care sunt foarte expuși, așa că donația a venit la momentul potrivit”.

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii