Web Analytics
scris marți, 08.10.2024

Un agent FIFA a amenințat un jurnalist și a fost sancționat

În timpul meciului Rapid – Oțelul Galați, scor 0-0, din etapa cu numărul 11 din SuperLiga României, a avut loc un eveniment neplăcut.

Un agent FIFA a amenințat un jurnalist și a fost sancționat

Impresarul Rareș Pop a avut un comportament agresiv față de mai mulți jurnaliști care încercau să filmeze sau să afle informații suplimentare despre Cristian Chira, scos pe targă după ce și-a rupt glezna.

Impresarul de casă al Oțelului a agresat mai mulți jurnaliști, inclusiv l-a amenințat cu bătaia pe Iulian Stoica, reporterul FANATIK, dacă nu șterge filmarea cu accidentarea lui Cristian Chira.

La puțin timp după acest regretabil incident, conform gsp.ro, Jandarmeria a reacționat și l-a sancționat aspru pe Rareș Pop. Astfel, agentul FIFA a primit interdicție pe stadioane timp de un an și o amendă în valoare de 500 de lei.

Rareș Pop a devenit agent FIFA în luna mai a anului 2023, iar forul continental nu a rămas indiferent după cazul din Giulești.

Conform playsport.ro, forul mondial i-a suspendat licența impresarului timp de 60 de zile, însă sancțiunea este una provizorie.

Va avea loc și o investigație, iar sancțiunea dictată de FIFA poate fi urmată și de alte pedepse.

Citește și: Yanis Pîrvu, FC Argeș: „Sunt mândru de tricoul pe care-l port”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Bolnavi şi… bolnavi. Căderea la pace

În România de după decembrie ’89, foarte multă lume ocolește deliberat legile, bunul simț, simțul măsurii și merge la risc având convingerea că în...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...