Web Analytics

De la ultimul derby judeţean, FC Argeş a transferat şapte jucători, iar CS Mioveni doar patru

de | 11.10.2018 13:00 | Sport

Fotbaliştii de la FC Argeş și CS Mioveni s-au pregătit intens pentru cel mai aşteptat meci din acest tur de campionat. FC Argeș va întâlni miercuri, 10 octombrie 2018, de la ora 19.30, în deplasare, pe CS Mioveni. Derby-ul argeşean este cel mai aşteptat meci de către iubitorii sportului rege din judeţul nostru, având în vedere ambiţiile şi orgoliile existente între cele două grupări. Echipa din Trivale traversează o formă sportivă foarte bună, ocupând locul 3, cu 21 de puncte, adunate în 10 etape, în timp ce formaţia galben-verde se situează pe locul 6, cu 19 puncte, obţinute tot în zece runde. Ambele formații își doresc victoria, iar meciul de miercuri pare să fie deschis oricărui rezultat. Demn de apreciat este faptul că de la ultima confruntare dintre cele două echipe, cea din Trivale, terminată cu victoria Mioveniului, scor 1-0, cele două formații au adus jucători noi, dar s-au despărțit și de unii fotbaliști. Așa se face că FC Argeș este în avantaj din acest punct de vedere, transferând nu mai puțin de șapte fotbaliști, în timp ce Mioveniul a adus doar patru jucători. Iată în continuare ce spun oficialii celor două grupări despre confruntarea de miercuri, dar și despre ultimele transferuri, ”mișcări” care pot decide soarta derby-ului județean.

CS Mioveni: Celea, Popescu, Coșereanu și Kilyen

13 Olteanu 1252Dumitru Olteanu, președintele CD CS Mioveni: „Din punctul nostru de vedere, este un meci normal de campionat, dar întotdeauna când se întâlnesc două echipe din același județ sunt orgolii din partea jucătorilor, din partea suporterilor, dar sper ca miercuri seara să fie un spectacol frumos, să fie lume multă la stadion. Ne dorim foarte mult să atragem spectatori cât mai mulți la acest meci. Îmi amintesc că în campionatul trecut stadionul lui FC Argeș a avut cei mai mulți spectatori la meciul cu noi și sper ca miercuri stadionul din Mioveni să fie la fel. Ca și așteptări ne dorim să facem un joc bun, să câștigăm și să ne menținem în plutonul fruntaș al Ligii a doua. Mergem pe victorie, nu ne dorim decât victoria! De la ultimul meci cu FC Argeș pot să spun că au mai plecat jucători de la noi, unii chiar la FC Argeș, așa cum este Costinel Gugu. Noi am mai adus câțiva jucători și mă refer la fundașul central Daniel Celea, la vârful de atac Alexandru Popescu, la revenirea lui Valentin Coșereanu și la venirea fundașului dreapta Szabolscz Kilyen. În rest, avem aceeași jucători ca anul trecut”.

FC Argeș: Ureche, Turda, Hreniuc, Buleică, Gugu, Enceanu și Gheorghe

Vali Năstase, antrenor secund FC Argeș: „Băieții sunt montați pentru acest meci. S-au pregătit foarte bine și așteptăm să vedem dacă într-adevăr s-au pregătit bine. Sper să facem un joc bun și automat o să vină și rezultatul. Noi mergem să câștigăm peste tot și rămâne de văzut dacă putem câștiga și la Mioveni. Și un egal e important, pentru că nu e ca o înfrângere. Nu poți să știi… Numai Dumnezeu poate să știe ce se va întâmpla la meciul acesta. Eu de obicei nu dau pronosticuri înainte de meci, mai ales în deplasare… Sunt superstițios… Sper să fie un meci spectaculos ca publicul să vadă două echipe bune din județul nostru. Față de meciul din Trivale din campionatul trecut la FC Argeș au venit Gabriel Ureche, Grigore Turda, Raul Hreniuc, Alin Buleică, Costinel Gugu, Rareș Enceanu și Vasile Gheorghe”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii