Web Analytics

Ultima confruntare pe macadam a sezonului pentru DTO Rally Team

de | 4.09.2021 09:27 | Actualitate, Sport

DTO Rally Team se află în acest final de săptămână în Moldova, unde are loc Raliul Iașului, ultima cursă pe macadam a sezonului. Cele trei echipaje argeșene au participat vineri la testele oficiale ale cursei și la startul festiv din centrul Muncipiului Iași, iar sâmbătă dimineață vor porni în prima zi de concurs.
Raliul Iașului programează peste 130 de kilometri de probă specială pe drumurile de pământ din județul Iași, cunoscute pentru viteza ridicată și săritorile care fac deliciul fanilor.

Sâmbătă cele trei echipaje DTO Rally vor porni pe un total de cinci probe: două treceri pe „Sinești” și „Hadâmbu”, speciale rapide și dificile, în lungime de 23, respectiv 14 kilometri, cât și două parcurgeri ale probei „Păun”, foarte îngustă și tehnică. Ziua este încheiată de parcurgerea superspecialei din oraș, ca mai apoi duminica spectacolul să se mute pe „Dobrovăț”, în apropiere de Iași, unde multiplele săritori vor face deliciul fanilor. 

Testele au decurs excelent pentru cele trei echipaje argeșene, ca mai apoi seara de vineri să fie încheiată într-un cadru festiv, la startul oficial al raliului. Fanii din Iași au fost prezenți în număr foarte mare pentru a susține piloții și copiloții, dar și pentru a urmări de aproape mașinile de concurs.

CITESTE SI DTO Rally concurează în premieră pe probele Raliului Maramureșului

Cristi Dolofan și Traian Pavel pornesc în Raliul Iașului cu dorința unui rezultat mai bun, după ghinioanele de la Sibiu. Cei doi au fost plăcut impresionați de primirea călduroasă din Moldova: „A fost din nou ca pe vremuri, cu mulți fani în centrul capitalei Moldovei. O atmosferă frumoasă, pentru care le mulțumim spectatorilor din Iași. Acum ne pregătim pentru probele de sâmbătă și duminică deoarece ne dorim un parcurs bun.” a spus Dolofan înaintea startului. 

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii