Web Analytics

Tucă l-a taxat pe Arafat după ce a spus ipocrit că nu știe “cazul de la Pitești” al Andreei Ciopleiași

de | 6.08.2020 19:05 | Actualitate

Dialog epic și incendiar aseară, la emisiunea “ Marius Tucă Show”, cu Rhaed Arafat. Redăm fragmentul de interviu în care ziaristul l-a contrat de șeful DSU (Departamentul Situații de Urgență), când acesta a răspuns cu o naivitate ipocrită că nu a auzit de cazul fetei moarte la Pitesti, la câteva zile după ce îi murise mama, tot de Covid. E vorba, de fapt, de cazul Andreei Ciopleiași din Rucar, caz intens mediatizat în ultima săptămână.  “Raed Arafat: Ești empatic, dar nu ești omul implicat direct, ca și profesionist în domeniu.

Marius Tucă: Vreau să văd că tu o să vii mâine cu exemplul femeii de la Pitești, care a murit cu zile, după ce murise și maică-sa. Și despre care tu n-ai spus nimic!

R.A.: Care?

M.T.: Este cazul de la Pitești, cu o femeie, cu o domnișoară, care a murit cu zile, pentru că n-a chemat-o nimeni, nu a cerut nimeni după ce murise, n-a venit nimeni s-o testeze.

R.A.: Chiar nu știu de caz.

M.T.: Dar vreau să știi și de cazurile astea, să-mi dai nu numai exemplele care sunt de partea ta.

R.A.: Dar nu dau eu exemple care sunt de partea mea. Sistemul nu este perfect, cazul ăsta nu-l cunoșteam.

M.T.: De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate? Și chiar ești un om foarte informat.

R.A.: Nu, cine crede că le știu pe toate înseamnă că…

M.T.: Dar e un caz strigător la cer, apropo de medici și epidemiologi. Și, dacă vrei să-ți dau și un caz de epidemiologi care spun altceva, ți-l dau pe Geza Molnar, care spune cu totul altceva”. (G.G)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii