Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

Trump, mesaj către Vladimir Putin: „Voi lovi chiar în centrul blestematei de Moscova dacă urmărești Ucraina”

Fostul președinte american Donald Trump a declarat că l-a amenințat pe președintele rus Vladimir Putin că va lovi la Moscova dacă Rusia „urmărește Ucraina”. Când și în ce circumstanțe ar fi putut avea loc această conversație, Trump nu a precizat.

Trump, mesaj către Vladimir Putin: „Voi lovi chiar în centrul blestematei de Moscova dacă urmărești Ucraina”

 Candidatul republican ar fi făcut astfel de declarații la o întâlnire cu consiliul editorial al The Wall Street Journal, notează EurAsia Daily, conform activenews.ro.

Citește și: Percheziții lângă Argeș. Agent de poliție cercetat pentru acte de comerț incompatibile cu funcția

„Vladimir, dacă urmărești Ucraina, te voi lovi atât de tare încât nici nu-ți va veni să crezi. Voi lovi chiar în centrul blestematei de Moscova”, îl citează autorii materialului pe Trump. Potrivit fostului președinte, el i-a spus lui Putin că nu i-ar plăcea să facă acest lucru, deoarece au relații bune, dar că „nu ar avea de ales”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...