Web Analytics

Trei victime în urma unui accident rutier la Merișani

de | 21.06.2017 09:10 | Actualitate

accident merisaniMembrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Pitești, Poiana Lacului, Topoloveni și Micești, pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la diferite obiective.

 

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 36 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în comuna Merișani, la un accident rutier produs între două autoturisme, în urma căruia unul dintre autoturisme a luat foc.

Echipajele SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță au preluat trei victime (trei băieți de 19, 19 și 23 de ani, cea de-a patra refuzând transportul la spital (un băiat de 24 de ani).

A ars unul dintre autoturisme în totalitate, iar cel de-al doilea a fost avariat din cauza temperaturii degajate.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii