Web Analytics

Trei tineri argeșeni reținuți pentru furtul unui autoturism

de | 6.05.2020 17:21 | Actualitate

 

În ziua de 5 mai a.c., poliţiştii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Topoloveni au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosință și conducerea fără drept a unui vehicul, și au reținut trei tineri, cu vârste de 18, 25 și 26 de ani, primul din Călinești și ceilalți doi din Topoloveni.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 3 spre 4 mai a.c., cei trei tineri ar fi sustras un autoturism, din curtea unui bărbat de 50 de ani, din Topoloveni, după care au abandonat autovehiculul la aproximativ 1 km distanță.

De asemenea, polițiștii au stabilit că, tânărul de 26 de ani, care ar fi condus autoturismul, nu posedă permis de conducere. După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, cei trei au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea măsurilor specifice stării de urgenţă, cu amendă în valoare de câte 2.000 de lei fiecare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii