Web Analytics

Trei persoane din Merișani, reținute pentru furt

de | 8.02.2019 11:17 | Actualitate

 

Trei persoane au fost reținute de polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov în urma perchezițiilor desfășurate la data de 7 februarie a.c.. Bunuri în valoare de peste 3000 de lei au fost recuperate de polițiști.

În urma perchezițiilor desfășurate la data de 7 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor două motocositoare și alte bunuri de uz casnic susceptibile a proveni din infracțiuni de furt.

Cinci persoane, toate din comuna Merișani, au fost conduse la sediul Secției de Poliție Bascov pentru audieri. În urma administrării probatoriului, trei tineri, dintre care doi minori, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că, în dimineața zilei de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, împreună cu poliţişti din cadrul poliţiei Municipiului Piteşti şi luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza comunei Merişani, la locuințele a 3 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii