Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Trei membri ai orchestrei Filarmonicii Piteşti participă la un turneu în China!

La Filarmonica Pitești vor fi proiectate concertele cerute de publicul meloman

Filarmonica Pitești este partener în cadrul „Tour China”, în perioada 3 iulie– 16 august 2024. În cadrul evenimentului, trei instrumentiști de la Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești vor fi prezenți în China: Andrei Antonovici (oboi), Alin Petra (trombon) și Răzvan-Mihăiță Antonio (trompetă).

Trei membri ai orchestrei Filarmonicii Piteşti participă la un turneu în China!

Vor fi și artiști de la instituții de renume din plan național, printre care se numără dirijorul Alexandru Ilie de la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București, soliștii Nicoleta Maier – Opera Română Națională Iași, și Mihail Dogotari – Opera Română Națională Timișoara.
Însă activitatea Filarmonicii continuă, în această perioadă fiind multe concerte în Stagiunea Estivală. De asemenea, la cererea publicului meloman, la Filarmonica Pitești vor fi proiectate concertele din trecut, în zilele de joi, în sala Simfonia, atunci când nu sunt programate concerte în Stagiunea Estivală. Primul eveniment de acest fel va fi chiar joi, 4 iulie, de la ora 19.00.
Spectatorii vor putea viziona concertul dirijat de Valentin Doni, la care solist a fost pianistul Ștefan Doniga. În program: S.Bortkievicz / Concertul pentru pian și orchestră „Per Aspera ad Astra”, L.van Beethoven / Simfonia a 3-a „Eroica”. Filarmonica Pitești așteaptă și alte sugestii pentru concertele pe care cetățenii doresc să le revadă.
M.S.

Citește și Festivaluri româneşti peste hotare, cu musceleni în prim plan

Citește și Semnal editorial. „Viaţa mea este o carte deschisă”, despre Mihai Stan

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită