Web Analytics
scris marți, 12.07.2016

Trei medii de 10 în Argeș la bacalaureat

 

Trei medii de 10 în Argeș la bacalaureat

Marți 12 iulie s-au afişat rezultatele la bacalaureat în Argeş. Trei elevi au obţinut media 10. Este vorba de Lorena Chiran de la Colegiul Naţional Zinca Golescu din Piteşti, Dragoş Neacşu de la Colegiul Naţional Dinicu Golescu din Câmpulung Muscel şi Adina Radu de la Colegiul Naţional I.C. Brătianu din Piteşti. Nu mai puţin de 562 elevi din Argeş au obţinut medii peste 9 şi 966 elevi au obţinut medii între 8 şi 8,99. 3075 dintre cei 4.604 elevi înscrişi au promovat bacalaureatul în Argeş. Șapte elevi au fost eliminați în total în Argeș de la bacalaureat. În Argeş, 1.051 absolvenţi de liceu nu au putut sau nu au dorit să intre în această sesiune, unii dintre ei pentru că nu au avut situaţia şcolară încheiată, ceilalţi, pentru că nu au dorit să susţină examenul.

Pentru cei ce nu vor trece de examenele acestei sesiuni, există Bac-ul de toamnă. Înscrierile pentru a doua sesiune se fac între 18 şi 22 iulie.

 

În 2015, promovabilitatea la bacalaureat în Argeş a fost de 68,4%.

 

 

 

Denis Grigorescu

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...