Web Analytics

Trei câmpulungeni, condamnaţi pentru trafic de droguri

de | 4.01.2017 18:41 | Actualitate

Tribunalul Argeș a dat recent sentința în cazul a trei tineri din Câmpulung acuzați de trafic de droguri, care fuseseră reținuți pe 16 iunie a.c. și plasați în arest preventiv și apoi în arest la domiciliu.
Instanța i-a condamnat pe George Bugheanu, Cristian Popa și Laurențiu Toader la câte 3 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare, plus câte 100 de zile de muncă în folosul comunității. De asemenea, de la cei trei a fost confiscat aproape o jumătate de kilogram de cannabis. Sentința nu este definitivă, ea fiind deja atacată cu apel.
Pe 16 iunie, cei trei tineri au fost prinși în flagrant de către ofițerii Antidrog, chiar în momentul în care ridicau un colet cu o jumătate de kilogram de cannabis.
Concret, în ziua respectivă, ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, însoţiţi de un procuror al Direcţiei Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, au organizat un flagrant delict în Câmpulung. De ceva vreme, oamenii legii îi filau pe cei trei tineri, care vindeau droguri. Ştiau că, în ziua respectivă, urma să sosească în Câmpulung un nou colet. Ofiţerii Antidrog îi urmăreau dintr-o maşină, în Gara Câmpulung. Traficanţii au venit cu un taxi, au aşteptat maşina de coletărie şi au ridicat pachetul. Fără să ştie că sunt urmăriţi de oamenii legii, George Alexandru Bugheanu, de 25 de ani, Florian Cristian Popa, de 21 de ani, şi Laurenţiu Andrei Toader, de 26 de ani, s-au dus acasă, în cartierul Grui, unde urmau să porţioneze drogurile. Nu au apucat decât să intre în casă, că la uşă s-a auzit o bubuitură puternică, însoţită de avertismentul: „Deschideţi, Poliţia!”. Ştiind că au fost prinşi, au încercat să scape de probe şi au aruncat drogurile pe geam. Habar nu aveau că la parter erau alţi ofiţeri, care anticipaseră această încercare şi care au stat cu ochii pe ferestrele traficanţilor. D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii