Web Analytics

Transportau mai mult material lemnos decât justificau cu documente în Corbi și Nucșoara

de | 6.08.2021 18:42 | Actualitate

În ziua de 5 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au acționat pentru verificarea legalității transportului de material lemnos, ocazie cu care au depistat un bărbat de 46 de ani, din Coșești, care transporta, pe DJ 731 Corbi, material lemnos prelucrat, sub formă de cherestea, cu un autocamion.

În urma verificării de către un specialist silvic a cantității transportate, s-a constatat că acesta transporta aproape 2 metri cubi de cherestea, esență rășinoase, fără a deține documente de proveniență și de însoțire a transportului de material lemnos.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Domnești.

 

Citește și Aparate de iluminat cu tehnologie LED, pe bulevardul Petrochimiștilor

 

De asemenea, polițiștii au mai depistat un bărbat de 57 de ani, din Nucșoara, care transporta material lemnos cu un atelaj, pe raza localității de domiciliu, fără a deține documente de proveniență sau însoțire a materialului lemnos.

În urma evaluării, s-a constatat că acesta transporta 1,5 metri cubi lemn foc, de esență rășinoase. În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 500 de lei, a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Domnești.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii