Web Analytics

Transport de persoane fără licență pe traseul Mioveni-Pitești-Bascov

de | 21.10.2018 12:53 | Actualitate

 

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 331 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 124.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 18 permise de conducere și au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

 

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Pitești au efectuat controale pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane, ocazie cu care au depistat, pe strada Calea Câmpulung din Pitești, trei autobuze care au efectuat transport rutier public de persoane, prin servicii regulate speciale, pe traseul Mioveni – Pitești – Bascov, fără a deține licență de traseu.

 

Operatorul de transport a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 92/2007 cu amendă în valoare de 30.000 lei, s-a dispus reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare în vederea suspendării pe o perioadă de 6 luni a dreptului de utilizare a celor trei autobuze.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii