Web Analytics

Transferurile de iarnă ale echipelor argeşene de Liga a II-a

de | 24.01.2018 22:46 | Sport

13 Madalin Ciuca FCArgesChiar dacă pauza competițională nu s-a încheiat și este posibil ca cele două echipe argeșene de Liga secundă să mai transfere fotbaliști, până în momentul de față trebuie să menționăm că CS Mioveni s-a despărțit de un jucător și a adus doi fotbaliști de Liga I, iar FC Argeș a transferat un fundaș cu experiență și s-a despărțit pe cale amiabilă de un jucător. Iată așadar care sunt achizițiile alb-violeților și galben-verzilor până în prezent.

FC Argeș a transferat un fundaș central de 35 de ani

FC Argeş a făcut săptămâna trecută primul transfer din această perioadă precompetiţională. Alb-violeții s-au înţeles pentru un an şi jumătate cu fundaşul Mădălin Ciucă (foto sus). Fotbalistul în vârstă de 35 de ani şi-a reziliat contractul pe care îl avea cu UTA și a trecut imediat sub comanda lui Emil Săndoi. Fotbalistul oltean este un jucător cu experienţă la nivelul primelor două ligi, iar aşteptările conducerii clubului piteştean sunt mari din partea sa. În cariera sa, Ciucă a mai jucat la Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, FC Caracal, Gloria Bistriţa, Gaz Metan Mediaş, Metalul Reşiţa şi CSMS Iaşi. Mădălin Ciucă este fundaş central, măsoară 184 cm şi cântăreşte 75 de kg. A debutat în Liga 1, pe 24 februarie 2007, pe vremea când evolua la Universitatea Craiova chiar împotriva lui FC Argeş. Partida respectivă, care a coincis cu debutul fundaşului în primul eşalon, s-a încheiat cu un scor alb, 0-0. Ciucă a strâns până acum 213 meciuri şi 8 goluri. „A plecat Cătălin Toriște, care și-a reziliat contractul cu FC Argeș de comun acord. Pur și simplu așa a dorit fotbalistul! În ceea ce privește venirile pot spune că la FC Argeș a fost transferat Mădălin Ciucă, care a venit liber de contract. Ultima dată el a jucat la UTA Arad. Deocamdată la FC Argeș acestea sunt transferurile, dar suntem în tratative și cu alți jucători. Așa cum a declarat și dl antrenor Emil Săndoi în momentul când a venit la echipă și anume că vrea să aducă întăriri compartimentelor de joc în funcție de necesități. Mă refer la compartimentele mai vulnerabile. Pe măsura trecerii timpului vom mai discuta”, ne-a declarat Dragoș Șerban, directorul FC Argeș.

CS Mioveni a transferat doi jucători de Liga I

13 01CS Mioveni a transferat în cursul săptămânii trecute doi jucători. Este vorba despre Florin Ilie şi Alexandru Neagu, fotbalişti care au evoluat în turul campionatului pentru ASA Tg. Mureş. Florin Ilie este fundaş central, are 26 de ani şi a adunat 26 de jocuri în Liga 1 marcând şi de două ori. Acesta a evoluat pentru Concordia Chiajna şi Pandurii Tg. Jiu pe prima scenă fotbalistică a țării. Are 1,88 metri înălţime şi este din Alba Iulia, iar în trecut a mai evoluat pentru Unirea Alba Iulia, Poli Timişoara, Concordia Chiajna, Corona Braşov, Gaz Metan Mediaş, FCM Baia Mare, Luceafărul Oradea, Pandurii Tg Jiu şi ASA Tg Mureş. În turul campionatului a jucat 5 meciuri şi a marcat un gol pentru ASA. Alexandru Neagu este piteştean get-beget, are 25 de ani şi evoluează ca mijlocaş central. A făcut junioratul la FC Argeş, după care a ajuns la Murcia în Spania, unde a a jucat pentru echipa de juniori şi echipa a doua a clubului. A fost luat apoi de Pandurii Tg Jiu şi ulterior împrumutat în Liga a II-a, la UTA, CSM Rm Vâlcea, SCM Piteşti și Academica Clinceni. În 2016 a ajuns la CFR Cluj şi de aici la ASA Tg. Mureş în turul acestui campionat, unde a marcat un gol. În Liga I are 13 meciuri, 10 la Pandurii şi 3 la CFR. Cei doi fotbalişti s-au alăturat lotului galben-verde după ce au semnat pe câte un an şi jumătate. „Au plecat Cristian Andor şi Alexandru Ichim. Cei doi jucători pe care i-am luat sunt fotbalişti de care aveam nevoie. Joacă fundaş central şi mijlocaş central, posturi care au rămas descoperite. Sunt fotbalişti pe care i-am urmărit şi îi ştiam. Sper să ne ajute şi să aibă randamentul cât mai bun! Vor mai veni şi alţii, eu îmi doresc! Avem nevoie de ajutor şi mă gândesc la încă doi jucători. Vom vedea dacă se vor materializa aceste transferuri”, a spus antrenorul Laurențiu Roșu.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii