Tragedie la Lerești! O femeie și-a dat foc

de | 18.11.2021 23:41 | Actualitate, Home

Tentativă de suicid, joi seara, în comuna Leresti, după ce o femeie în vârsta de aproximativ 70 de ani, a încercat să se autoincendieze.
IPJ Argeș informează că femeia a suferit arsuri pe o mare parte a corpului, este conștientă și a fost transportată la spital.
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare-Pravăț se află la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.
Revenim cu informații!

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

VIDEO. Cum arată primul tronson al Autostrăzii Sibiu-Pitești
VIDEO. Cum arată primul tronson al Autostrăzii Sibiu-Pitești

Primul tronson al Autostrăzii Sibiu-Pitești ar putea fi pus în circulație până la finalul anului 2022, deși termenul inițial de finalizare era anul 2023.  Recent, imagini au fost filmate cu drona și surprind stadiul lucrărilor de pe lotul 1 al autostrăzii. Lucrările...

Clinică medicală și apartamente moderne în clădirea Poștei vechi
Clinică medicală și apartamente moderne în clădirea Poștei vechi

În ultima ședință a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, care a avut loc pe 10 mai, a fost depusă documentația pentru proiect, care a primit aviz favorabil. Astfel, dacă în următoarea sedință a Consiliului Local Pitești, aleșii vor vota PUD-ul, SC...


Loading RSS Feed