Web Analytics

Tragedie în Argeş. Un camion cu militari a căzut într-o prăpastie: 3 morţi şi 10 răniţi

de | 29.06.2017 20:33 | Actualitate

Un camion cu militari a căzut într-o prăpastie la limita judeţelor Argeş şi Braşov, în localitatea Dâmbovicioara. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a declanşat planul roşu de intervenţie. În camion se aflau 13 militari. 10 dintre ei sunt răniţi, iar trei au decedat din păcate, după cum ne-au precizat reprezentanţi ai ISU Argeş
„Şapte dintre victime sunt în drum spre spitalul din Câmpulung. Am luat legătura cu directorul spitalului, să vedem dacă au tot ce le trebuie, sânge şi altele, şi dacă victimele vor avea nevoie de a fi transportate la Spitalul Floreasca”, a declarat ministrul Sănătăţii, Florin Bodog.
Potrivit prefectului de Argeş, Emilian Dragnea, câteva ambulanţe au ajuns deja la faţa locului. „Primii care au intervenit au fost chiar colegii militarilor, care se aflau în alte două autocamioane. Spitalele din Câmpulung şi din Piteşti sunt pregătite să primească răniţi. Din câte ştiu, sunt trei victime încarcerate. Doi răniţi au ajuns deja la Câmpulung“, a spus Dragnea.
Au fost mobilizate 9 echipaje SMURD şi 6 echipaje de la Ambulanţa Argeş.
Militarii fac parte din Batalionul 30 Vânători de Munte Dragoslavele. Ei se întorceau de la o aplicaţie care s-a desfăşurat la Prislop.
Accidentul s-a produs pe DN 73, între Braşov şi Câmpulung Muscel, într-o zonă cu multe curbe.
Persoanele aflate în camionul implicat în accidentul din judeţul Argeş sunt militari, autovehiculul răsturnându-se într-o râpă de aproximativ 40 de metri, într-o zonă muntoasă.

 

Foto: News.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii