Web Analytics

TRAGEDIE ÎN ARGEȘ! O argeșeancă și-a pus capăt zilelor!

de | 24.07.2021 14:44 | Actualitate

Tragedie noaptea trecută pentru familie din orașul Mioveni, acolo unde o femeie a vrut să își pună capăt zilelor și a sărit pe geamul locuinței aflat la etajul trei al unui imobil. Din primele informații, se pare că aceasta suferea de afecțiuni psihice, iar la un moment dat când a rămas nesupravegheată de către membrii familiei, a dechis geamul apartamentului și a sărit pe geam. În urma impactului cu solul, femeia suferit mai multe răni grave, fiind găsită inconștientă, dar încă în viață.
Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care i-a acordat primele îngrijiri medicale, au intubat-o și au transportat-o de urgență în stare de comă la spital. Medicii au depus toate eforturile necesare pentru a o ține în viață, dar în cursul nopții bătrâna a decedat.

 

 

CITEȘTE ȘI: ANSVSA: Sunt active 170 de focare de pestă porcină africană, în ultima săptămână fiind raportate 54 de focare noi

 

 

 

Mai mult de atât, se pare că femeia nu este la prima tentativă de sinucidere, în trecut încercând de mai multe ori să își ia viața, motiv pentru care se afla sub medicație pentru afecțiunile psihice de care suferea. Din câte se pare, aceasta a mai fost internată în spital pentru problemele medicale, dar, din nefericire, boala nu a putut fi ținută sub control, motiv pentru care a vrut să își pună capăt zilelor.
Momentan nu se cunoaște dacă femeia a lăsat un bilet de adio, dar oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru demararea cercetărilor în urma cărora se vor stabili cauzele exacte ale tragediei.

(Antoniu Neguț)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii