Web Analytics

Torționarul de animale a fost prins. Ce pedeapsă riscă

de | 10.05.2018 07:12 | Actualitate

braconier retinutBraconierul filmat când omora cu cruzime o căprioară, pe un fond de vânătoare din Argeş, în zona Costești, a fost identificat, miercuri 9 mai, fiind dus la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). Bărbatul, care are 30 de ani și este din comuna Bârla, a fost reținut. Bărbatul va fi prezentat azi magistraților Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile. El riscă amendă sau închisoare între 3 și 7 ani.
După cum a declarat purtătoru de cuvânt al IPJ Argeş, subcomisarul Mădălin Zamfir, cercetările au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti.
Poliţiştii au început verificările în acest caz marți 8 mai, după apariţia unei filmări în care un braconier prinde o căprioară cu ajutorul ogarilor şi apoi o omoară cu cruzime.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sa l ia dracu de gunoi..fecala ordinara….pai cam asa …sa i sucesca gatul lui ar trebui…..sa l bage la puscarie..asa ca exemplu si ptr altii….sicum il cheama pe individ?…sa stim si noi opinia publica…