Web Analytics
scris vineri, 25.10.2024

Topul Firmelor din Argeș 2024, un eveniment nu doar monden ci și un barometru economic

Încă o ediție a evenimentului mult așteptat de comunitatea oamenilor de afaceri din Argeș, dar nu numai, s-a derulat ieri seara la Complexul Star din Budeasa. Este vorba, desigur, despre Topul Firmelor Argeș, un eveniment poate monden, dar și o oportunitate pentru cei implicați în business să se întâlnească unii cu alții, cu decidenții din administrația locală, județeană, națională dar și cu mulți invitați din afară. Un indicator al poziției ocupate de Argeș din punct de vedere economic, bine precizată, în cifre, de către vorbitori.

Topul Firmelor din Argeș 2024, un eveniment nu doar monden ci și un barometru economic

Asta pentru că au onorat invitația ambasadorul Franței, E.S Nicolas Warnery, Simona Bucura Oprescu, ministrul muncii, Mihai Daraban, președinte CCIR, Cristian Nevzoreanu director afaceri publice și comunicare Dacia-Renault, Ion Mînzînă președintele Consiliul Județean Argeș, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, Radu Dinescu secretarul general UNTRR, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat. Și mulți, foarte mulți oameni de afaceri și reprezentanți ai companiilor- nume sonore in industriile de profil.

Și cum politicul nu putea să lipsească, fiind, de asemenea, un factor decident în societate, au fost reprezentate, prin lideri politici și parlamentari ( în mod echilibrat tratați și atent distribuiți la mese), cele mai importante partide. Care au profitat de moment pentru puțină publicitate electorală, că tot se apropie alegerile.

Citește și Ceremonial militar-religios la Cimitirul Eroilor din Pitești, în cinstea Zilei Armatei Române

Iar CCIA Argeș nu a uitat, nici presa locală, pe care a onorat-o, președintele George Caval, fiind, ca de obicei, o gazdă foarte atentă cu toți invitații săi.

Personalitățile au oferit plachete și diplome de excelență celor care au contat, în anul 2024 în diferitele domenii de activitate iar seara s-a încheiat cu o horă încinsă de cei mai dezinvolți oameni de afaceri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...