Web Analytics
scris sâmbătă, 11.11.2023

Topul achizițiilor făcute de români de Black Friday

Chiar dacă s-au vândut apartamente, autoturisme sau aur, anul acesta, de Black Friday în top s-a aflat cu totul altceva.

Topul achizițiilor făcute de români de Black Friday

Citește și: Argeșul, din nou „pa”, conform unui proiect de hotărâre care împarte „tortul” mediului


Românii au fost, în anii precedenţi, mari amatori de produse electronice, iar magazinele online, dar şi cele fizice, s-au golit rapid de televizoare, cafetiere sau aspiratoare. Anul acesta, Black Friday a fost unul atipic, pentru că cele mai mari vânzări s-au înregistrat, încă de la primele ore ale dimineţii, la băuturi alcoolice, cosmetice, produse pentru animale şi jucării.

Citește și: Cătălin Drulă, despre scandalul Elena Lasconi: „S-a intrat prea mult cu picioarele în intimitatea unei familii!”


De asemenea, de această dată s-au vândut, cu reduceri semnificative, şi autotusime sau apartamente. Una dintre locuinţe se află într-un complex de la malul mării, iar reducerea a fost de 10.000 de euro. „Minutul de aur” al vânzărilor a fost înregistrat la ora 07:19, când au fost comandate produse de peste nouă milioane de lei.
Cei mai mulţi bani au fost cheltuiţi în mediul online, iar spre deosebire de anii trecuţi, comenzile nu vor mai ajunge peste o săptămână sau două la cei care le aşteaptă, fiind îmbunătățite atât sistemele de preluare a comenzilor, cât şi cele de livrare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...